Misschien denk je er wel over na om samen een traject aan te gaan?
Ik vind het daarom belangrijk dat ik me ook even aan jou voorstel.

 

Mijn naam is Ruby De Bruyn, ik werd geboren op 30 november 1992 als jongste van het gezin. Ik heb een oudere broer en kreeg er ook een pluspapa bij. Samen met mijn partner en onze 2 kindjes woon ik in Leopoldsburg. Ik hou ervan om tijd te spenderen met mijn gezin, familie en/of vrienden. Ik heb een brede creatieve interesse en meer boeken in mijn kast staan dan ik effectief gelezen krijg.

 

Ik studeerde in 2013 af als psychiatrisch verpleegkundige. Sindsdien werk ik op een opname- en behandelafdeling voor volwassenen die langdurig met een ernstig psychische kwetsbaarheid te kampen krijgen. Vanuit deze ervaring ben ik me bewust van de complexiteit van (ernstige) psychische gezondheidsklachten en heb ik onder andere ervaring in het begeleiden van personen met een psychosegevoeligheid, depressie, persoonlijkheid- of stemmingsstoornissen tijdens hun herstelproces. Gedurende de rouwbegeleiding heb ik graag aandacht voor jouw persoonlijke kwaliteiten, talenten, krachten en die van je omgeving. Als trainer aan het Diletti netwerk ben ik verbonden aan de herstelacademie Diest, waar ik samen met een ervaringsdeskundige de cursus 'Goed gevoel plan' geef aan groepen. Ook voor een individueel goed gevoel- en/of crisisplan kan je bij me terecht.
Vanuit de wens om op professioneel gebied meer te kunnen betekenen voor nabestaanden schoolde ik me bij als funerair medewerker en begrafenisondernemer en vulde dit nog aan met een postgraduaat rouw- en verliescounselor. Sedertdien volgde ik verschillende (kortlopende) opleidingen om me verder te specialiseren in een aantal thema's zoals; perinataal verlies, waardig levenseinde,... Sinds september 2023 zet ik me als vrijwilliger in bij Missing You vzw als rouwgroepbegeleider.
Met deze expertise wil ik rouwenden graag bijstaan doorheen een moeilijke periode. Vanuit mijn ervaring met gezondheids-, uitvaart- en rouwzorg weet ik dat rouw zich toont in vele uiteenlopende vormen en omstandigheden. Samen met jou zoek ik graag uit hoe we de begeleiding op maat kunnen vormgeven.

opleiding

Bachelor in de verpleegkunde Major Psychiatrische verpleegkunde, Thomas More Kempen Lier (2010-2013)

Funerair medewerker, Syntra Limburg Hasselt (2016-2017)

Begrafenisondernemer, Syntra Limburg Hasselt (2018-2019)

Postgraduaat rouw- en verliescounselor, PXL Hasselt (2020-2021)

volgende (kortlopende) opleidingen zijn ook het vermelden waard:

Deeltijds kunstonderwijs middelbare graad: beeldende kunst, academie beeldende kunsten Heusden-Zolder (2010)

Verbindende communicatie introductie en basisopleiding, 4-daagse opleiding (2016)

Wellness Recovery Action Plan basiscursus, netwerk Diletti, 5-daagse opleiding (2017)

Module rouw & verlies - postgraduaat perinatale coach, Karel de grote Hogeschool, 5-daagse opleiding (2023)

Basisvorming voor rouwgroepbegeleiders, Missing You vzw, 2-daagse opleiding (2023)

LEIF-consulent, Expertisecentrum Waardig Levenseinde, 5-daagse opleiding (2023)